Vipua Akatemian Palveluehdot

 1. Palvelukuvaus: Vipua Akatemia tarjoaa ensisijaisesti palveluja verkon välityksellä, kuten valmennusta, koulutusta ja mentorointia. Jokainen tarjottava palvelu on kuvattu erikseen kyseisen palvelun verkkosivulla. Vipua Akatemia tarjoaa myös fyysisiä koulutuspalveluja, jolloin verkon välityksellä myydään ainoastaan osallistumisoikeus koulutukseen.
 2. Rekisteröityminen ja Maksuehdot: Asiakkaan on rekisteröidyttävä palveluun käyttääkseen sitä. Palvelumaksut laskutetaan etukäteen ja ne tulee suorittaa käyttäen tarjottavia maksunvälityspalveluja.
  Pankki- ja luottokorttimaksuissa (debit/credit) maksunvälittäjänä toimii kansainvälinen ja luotettava Stripe, joka on sertifioitu korkeimman PCI-tietoturvasertifikaatin arvoisesti. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
 3. Peruutus- ja Palautusehdot: Digitaalisen tuotteen, kuten verkkokurssin, käyttöoikeus alkaa välittömästi hyväksytyn maksutapahtuman jälkeen, eikä sillä ole palautusoikeutta. Kuukausimaksullinen Vipua Akatemia maksetaan kuukausittain etukäteen, ja asiakas voi päättää jäsenyyden milloin tahansa kuluvan laskutusjakson päätteeseen. Pienryhmämentoroinnissa sekä fyysisissä koulutuspalveluissa asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus. Yksittäisen palvelun kohdalla saatetaan tarjota tätä parempia palautusehtoja, jolloin ehdot mainitaan erikseen. Koulutukset toimitetaan tilausvahvistuksen mukaisella aikataululla.
 4. Käyttöoikeudet: Digitaalisessa oppimisympäristössä asiakas saa käyttöoikeuden sekä oikeuden ladata kopion kaikista ladattavista materiaaleista henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Käyttöoikeus ei sisällä:
  • oikeutta muuttaa tai kopioida materiaalia; asettaa materiaalia julkisesti näkyville tai käyttää sitä missään kaupallisessa tai ei-kaupallisessa tarkoituksessa pois lukien henkilökohtainen käyttö
  • lupaa muuntaa materiaalin teknologista sisältöä
  • oikeutta poistaa tekijänoikeusmerkintöjä; tai oikeutta välittää materiaalia muille ihmisille missään muodossa
  • Käyttölisenssi päättyy välittömästi, mikäli minkäänlaisia väärinkäytöksiä tai näiden ehtojen rikkomista tavataan. Käyttölisenssin päätyttyä väärinkäytöksen johdosta tulee kaikki asiakkaan hallussa oleva materiaali hävittää.
 5. Tietosuoja: Käsittelemme asiakkaiden tietoja Tietosuojaehtojemme mukaisesti.
 6. Vastuuvapautus: Kaikki Vipua Akatemian verkkokoulutusympäristössä sekä virtuaalisissa ja fyysisissä koulutustapahtumissa oleva sisältö tarjotaan sellaisenaan ilman takuita. Vipua Akatemia ei vastaa sisällön jatkokäytöstä asiakkaidensa puolesta. Vipua Akatemia tai yksittäiset kouluttajat eivät ole vastuussa verkkokoulutusympäristön, kirjallisen tai audiovisuaalisen materiaalin tai minkä tahansa taholtaan esitetyn tiedon käytöstä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista asiakkaille tai kolmansille osapuolille.
 7. Muut Ehdot: Vipua Akatemia pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilmoittamalla asiakkaille sähköpostitse vähintään 30 päivää ennen muutosten voimaantuloa.
 8. Yhteydenotto: Kysymyksiä ja palautetta näihin ehtoihin liittyen voi lähettää osoitteeseen info@vipua.fi.

Vipua Akatemiaa hallinnoi AL Sports Performance Oy (y-tunnus 3112734-6).

Scroll to Top